Tältservice.com

Vi för folk tillsammans

Skapad feb, 2018

sverige

om tältservice

Bäst tältservice i skåne!

Vad gör Tältservice?

Tältservice riktar sig både till företagskunder och privatpersoner. Vi har monterat partytält på företagsfester, expo-event, festivaler, bröllop, bostadsrättsföreningar, på musik- och sportevenemang, på filminspelningar, marknader och för studentfirande.

De har tält till både det lilla kalaset och det stora evenemanget. Med hjälp av kontakter i branschen strävar dem alltid efter att möta dina unika önskemål och leverera ett oförglömligt event.

Ibland vill man bara boka ett tält, och vissa gånger behöver man tillbehör såsom bord, stolar, porslin, m.m. Vi har förutom partytält även ett stort lager med tillbehör för uthyrning. Tack vare erfarenhet och kontakter i branschen har de även möjlighet att ordna med möblering, servering, catering, ljudutrustning, ljus och allt annat inför ditt evenemang.

Tältservice – För folk tillsammans

Tältservice

Är ett event företag med bas i Malmö, som bedriver uthyrning av partytält med tillbehör i Skåne. Företaget drivs av två unga och drivna bröder, Markus och Viktor Brannefalk, sedan 2013.

Målet med deras produkt är att leverera prisvärda och kvalitetssäkrade partytält till både företag och privatpersoner. De har även erfarenhet av att leverera helhetslösningar för event, där vi strävar efter att täcka alla behov runt omkring evenemanget. T ex catering, servis, ljud och ljus, serveringspersonal, m.m.

Kolla in våra andra hemsidor

Webbdesign när den är som bäst

Referenser
Fredrik

Viktor Thulin

SM Vinnare, Uttagen till svenska kocklandslaget. Följ hans resa inom den kulinariska världen.
Få inspiration till nya recept och mycket mer.

Läs mer »
Referenser
Fredrik

Mellowadventures

En av våra nöjda kunder, mellowadventures från Thailand. Kolla gärna in deras hemsida för mer inspiration om hur din hemsida skulle kunna se ut.

Läs mer »
Bra att veta
Fredrik

Gratis högupplösta bilder

Här får du bra tips om var du kan hitta gratis bilder till din hemsida. Ibland kan det vara dyrt att ta in en fotograf för enskilda inlägg.

Läs mer »

”Syns du inte, finns du inte.”

www.webtank.se

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *